Mivel foglalkozunk

Olvasta már?

„Szeretném a munkámmal viszonozni a lehetőséget” – mondja a Hónap példaképe

Hiszünk abban, hogy ha korrekt a kapcsolat, akkor a munkavállaló jobban teljesít, a munkaadó hálás, és végül mindkét fél elégedett. Közvetítőként igyekszünk példát mutatni ebben, ezért életre hívtuk a „Hónap példaképe” programunkat. Ennek keretében hónapról hónapra elismerünk egy a HSA-n keresztül dolgozó, kiemelkedő hozzáállású munkavállalót. Augusztus példaképe: Perecsinszka Natália.

Kilépő interjú – hogy micsoda?!

Az, hogy állásinterjú előzi meg a munkába állásunkat, olyan természetes, minthogy felkel a Nap. A legújabb trendek szerint azonban a kilépő interjú fogalmával is meg ismerkedniük a munkavállalóknak, amire a felmondásuk után kerülhet sor. Leírtunk mindent, amit tudni érdemes róla.

Kollégánk, akit nem sorsoltak ki, de mégis nyert

Szerintünk az álláskereső nem robot, a munkaadó pedig nem rabszolgatartó. Mi az embert látjuk mindkét félben. De mi is azok vagyunk… Kollégáinkat bemutató sorozatunk 10. részében a HSA debreceni irodájának recepciósát és HR-adminisztrátorát, Marjai Annát mutatjuk be.

Együttműködő partnereink

Ingyenes konzultáció

Válasszon időpontot, témakört és szakemberünk felkeresi Önt. Tárgyaljon létszámgazdálkodási lehetőségekről és megoldásokról teljesen ingyenesen.