Munkaerő-kölcsönzés

A legitim munkaerő-specialista – HSA Munkaerő-kölcsönzés

A megrendelés-ingadozások miatt nem új keletű probléma a termelővállalatoknál, hogy az egyik hónapban 50 új munkavállaló beléptetése válik szükségessé, a rá következőben pedig hasonló létszám munkaviszonyát kell megszüntetni. De ugyanez a fluktuáció okoz fejtörést például a mezőgazdasági cégeknek is. Létezik azonban egy minden igényt kielégítő megoldás, amelyet a HSA Kft. 14 éve a piacon lévő HR-szolgáltatóként kínál: a munkaerő-kölcsönzés.

Munkaerő-közvetítés

A legegyszerűbb megoldás – HSA Munkaerő-közvetítés

A jó munkaerő általában gyorsan kell, és úgy bújik meg az álláskeresők tömegében, mint könnycsepp az esőben. Ha speciális szakértelmet igénylő feladatról van szó, nehéz és időigényes kihívás felkutatni a megfelelő kollégát. Ha pedig általánosabb munkakörhöz keres embert, több száz beérkező önéletrajzból kell kisakkozni azt az egyet. Válassza a legegyszerűbb megoldást: a HSA leveszi a válláról a toborzás és a kiválasztás teljes folyamatát, hogy aztán hatékonyan, gyorsan találja meg a pozícióhoz leginkább illő munkatársat.

Létszám - kiszervezés

Ott van, ahol számít – HSA Létszám-kiszervezés

2004. május elseje nagy változást hozott a hazai cégek életébe. Az Európai Unióhoz való csatlakozással olyan pályázati források áramlottak az országba, amelyek ténylegesen előrelendítették egy-egy vállalkozás szekerét, és lehetőséget nyitottak meg számukra a fejlődéshez. Ezek a pályázatok azonban nemcsak adnak, hanem követelnek is, sok esetben létszámtartást vagy –növekedést szabnak meg feltételként. Éppen ezért körültekintően kell kezelni cégünk statisztikai létszámát, amelyhez a létszám-kiszervezés biztosíthatja a rugalmasságot.

Felnőttképzés

Fejlődjön egyedi tematikával – HSA Felnőttképzés

A világ talán leghíresebb és legelismertebb polihisztora, Leonardo da Vinci mondta úgy 500 évvel ezelőtt: „Ahogyan a használatból kikopott vasdarab rozsdásodni tud, úgy indul romlásnak a tétlenségre kárhoztatott elme.” Bizony, ez a megállapítás még ilyen sok idő távlatából is megállja a helyét. A magyarországi munkaerőpiacon szerzett több mint tízéves tapasztalattal felvértezve állítjuk, a továbbképzések elmaradása vírusként rombolja a munkahatékonyságot.

Bérszámfejtés

Minimális költség, maximális biztonság – HSA Bérszámfejtés

Sokan vallják, csak két dolog biztos az életben: az adó és a halál. Ha az embernek cége van, akkor még egy harmadik elemmel is kiegészíthető a képlet, méghozzá a bérszámfejtéssel. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyre minden felelősségteljes vállalkozásnak szüksége van, egyúttal egy olyan költség, amit eltüntetni nem lehet. Csökkenteni viszont annál inkább – azt is megmutatjuk, hogyan.

Munkaügyi tanácsadás

Hogy ne kelljen félnie – HSA Munkaügyi ellenőrzés

Az ókori római filozófus, Cicero egyik művéből maradt ránk a kifejezés, hogy „Damoklész kardja”. Az ember feje felett lebegő kard a látszólag kellemes körülmények ellenére állandóan fenyegető veszedelem jelképe volt. Ha a történet főszereplőjét kicseréljük egy átlagos KKV-szereplőre, akkor a kard a munkaügyi ellenőrzés lesz. És az audit bármelyik pillanatban utolérheti bármelyik vállalkozást. Ön felkészült rá?

Ingyenes konzultáció

Válasszon időpontot, témakört és szakemberünk felkeresi Önt. Tárgyaljon létszámgazdálkodási lehetőségekről és megoldásokról teljesen ingyenesen.