Bérszámfejtés

Minimális költség, maximális biztonság – HSA Bérszámfejtés

Sokan vallják, csak két dolog biztos az életben: az adó és a halál. Ha az embernek cége van, akkor még egy harmadik elemmel is kiegészíthető a képlet, méghozzá a bérszámfejtéssel. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyre minden felelősségteljes vállalkozásnak szüksége van, egyúttal egy olyan költség, amit eltüntetni nem lehet. Csökkenteni viszont annál inkább – azt is megmutatjuk, hogyan.

payroll1.jpg

SZERVEZZE KI CÉGE BÉRSZÁMFEJTÉSÉT

A bérszámfejtés kiszervezése számottevően költséghatékonyabb megoldás, mint egy saját bérszámfejtői apparátus fenntartása. Ez nem csalás, nem ámítás, csupán egy olyan tényállás, minthogy a nap keleten kel és nyugaton nyugszik. Mit spórol meg vele?

·         a bérszámfejtő kollégák munkabérét

·         a továbbképzésük költségeit

·         az eszközhasználatuk díját

·         a szabadságolásukból, esetleges betegség miatti távollétükből származó kiadásokat

Ezzel a módszerrel ráadásul a bérszámfejtés költsége előre kiszámíthatóvá, tervezhetővé válik, hiszen a HSA Kft. a bérszámfejtés díját fejenként állapítja meg. Tehát ha már tudja, mennyi dolgozóra veszi igénybe a szolgáltatást, az is kiderül, mekkora ennek a ráfordítása. Amennyiben 100 fő alatt van a foglalkoztatottak létszáma, illetve ha cége időszakos tevékenységet folytat, a költséghatékonyság garantált a bérszámfejtés kiszervezésével. De nem csak emiatt ajánljuk figyelmébe szolgáltatásunkat, amely más esetben is előnyös lehet cége számára.

payroll2.jpg

SZAKÉRTELMET ADUNK, HATÉKONYSÁGOT KAP

A bérszámfejtés kiszervezésével ugyanis nem csupán a saját bérszámfejtői csapat költségeit spórolja meg, hanem az ott felszabadult értékes munkaerőt és munkaidőt fő tevékenységére fordíthatja. Ezzel tehát tovább növekedhet cége hatékonysága, produktivitása.

Emellett maximális szakértelmet kap a szolgáltatással kéz a kézben, hiszen bérszámfejtő cégként a mi felelősségünk, hogy a bérszámfejtést a kapott adatok alapján diszkréten, határidőre és szakszerűen, a törvényi előírások és egyéb szabályok betartásával végezzük el. Az elmúlt években kilencszer módosult a Munka törvénykönyve, a jogszabályok folyamatos változásban vannak. A HSA Kft. bérszámfejtői csapatát pedig nemcsak általános jogász, hanem munkajogi szakember is erősíti, aminek köszönhetően nálunk az Ön alkalmazottainak bérelszámolása pontosan, megbízhatóan, naprakészen, a hatályos törvényeknek megfelelően lesz adminisztrálva.

Kérdéseivel forduljon kollégánkhoz:

 
Név:   Borics Attila
Pozíció:   Értesítési vezető
Telefon:   +36 30 507 2762
E-mail:   borics.attila@hsakft.hu

Ajánlatkérés - Bérszámfejtés

A regisztrációval a HSA Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom. Adatvédelmi szabályzat

Ingyenes konzultáció

Válasszon időpontot, témakört és szakemberünk felkeresi Önt. Tárgyaljon létszámgazdálkodási lehetőségekről és megoldásokról teljesen ingyenesen.