Felnőttképzés

Fejlődjön egyedi tematikával – HSA Felnőttképzés

edi-3.jpg

A világ talán leghíresebb és legelismertebb polihisztora, Leonardo da Vinci mondta úgy 500 évvel ezelőtt: „Ahogyan a használatból kikopott vasdarab rozsdásodni tud, úgy indul romlásnak a tétlenségre kárhoztatott elme.” Bizony, ez a megállapítás még ilyen sok idő távlatából is megállja a helyét. A magyarországi munkaerőpiacon szerzett több mint tízéves tapasztalattal felvértezve állítjuk, a továbbképzések elmaradása vírusként rombolja a munkahatékonyságot.

A „BETEGSÉG” TÜNETEI

Az a vállalkozás, amelyik figyelmen kívül hagyja a felnőttképzésben rejlő lehetőségeket, előbb-utóbb az alábbi – egymásból következő – problémákkal, tünetekkel fog szembesülni:

·         csökkenő dolgozói lojalitás,

·         bevételkiesés,

·         romló ügyfél-elégedettség,

·         dolgozói produktivitás visszaesése,

·         partnerek elvesztése.

Ne várja meg, hogy ez bekövetkezzen, és képezze munkatársait, amivel a felsorolt problémáknak pontosan az ellenkező hatását éri majd el. Azaz a vezetők megtalálják a hangot a beosztottaikkal, jól motiválnak és terveznek. A beosztottak képesek szorgalmasan, precízen és együttműködve dolgozni. A cég hatékonysága és az ügyfelek elégedettsége pedig megugrik. Mit kell tennie ehhez konkrétan? 

AZ ORVOSSÁG: SZEMÉLYRE SZABOTT KÉPZÉSEK

adult-edi2.jpg

A legújabb vezetési irányzatok és stílusok megismerése mellett a munkatársak gyakorlati készségeinek fejlesztésére is lehetőséget kínálunk, legyen szó kifogáskezelésről, időgazdálkodásról, problémamegoldásról vagy kooperációról. A HSA Kft. felnőttképzési ajánlatának különlegessége a párbeszéden alapuló együttműködés.

Mi nem egy sablon alapján legyártott „konzerv-csomagot” kínálunk, hanem egy teljes mértékben az Ön cégére, működési területére, problémáira és igényeire szabott képzési tervet. Egy kötetlen beszélgetés során közösen határozzuk meg a tréningen résztvevő kollégák számát, az időpontot és a helyszínt éppúgy, mint a képzés végső célját. Emellett segítséget nyújtunk a továbbképzés finanszírozási forrásainak és a pályázati lehetőségeknek a felkutatásában is.

Ingyenes képzési tájékoztatónkat az alábbi linken tekintheti meg.

Tudatos vezető képzéás

Kérdéseivel forduljon kollégánkhoz:

 
Név:   Kollár - Éri Olga
Pozíció:   Felnőttképzésért felelős vezető
Telefon:   +36 30 870 2086
E-mail:   kollareri.olga@hsakft.hu

Ajánlatkérés - Képzés

A regisztrációval a HSA Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom. Adatvédelmi szabályzat

Ingyenes konzultáció

Válasszon időpontot, témakört és szakemberünk felkeresi Önt. Tárgyaljon létszámgazdálkodási lehetőségekről és megoldásokról teljesen ingyenesen.