Munkaerő-kölcsönzés

A legitim munkaerő-specialista – HSA Munkaerő-kölcsönzés

A megrendelés-ingadozások miatt nem új keletű probléma a termelővállalatoknál, hogy az egyik hónapban 50 új munkavállaló beléptetése válik szükségessé, a rá következőben pedig hasonló létszám munkaviszonyát kell megszüntetni. De ugyanez a fluktuáció okoz fejtörést például a mezőgazdasági cégeknek is. Létezik azonban egy minden igényt kielégítő megoldás, amelyet a HSA Kft. 14 éve a piacon lévő HR-szolgáltatóként kínál: a munkaerő-kölcsönzés.

lend1.jpg

RUGALMAS LÉTSZÁMKEZELÉS

Ez a Nyugat-Európában széles körben elterjedt foglalkoztatási technika egy háromoldalú jogviszony formájában valósítja meg a munkavállaló alkalmazását. A munkavégzés körülményeit, feladatkörét és tárgyi eszközeit a kölcsönbevevő fél határozza meg, illetve biztosítja. A kölcsönbeadó cég pedig felkutatja és rendelkezésre bocsájtja a kért munkaerőt, valamint a foglalkoztatás teljes adminisztrációs hátterét elvégzi.

A kölcsönzött dolgozók nem a kölcsönbevevő, hanem a kölcsönbeadó cég szervezetének törzsállományába tartoznak (tehát a statisztikai létszámot nem növelik), így szükség esetén könnyedén és gyorsan mozgathatóak, áthelyezhetőek, leépíthetőek vagy újra behívhatóak. Ezzel a módszerrel mindig pontosan annyi embert állíthat munkába, amennyire éppen szüksége van az adott feladat megvalósításához. Fontos, hogy a kölcsönzött állományt alkothatják az Ön cégénél korábban már kipróbált dolgozók, illetve a HSA Kft. által előre szűrt, kiválasztott jelentkezők – ez csupán az igényein múlik.

TUDATOS MUNKAERŐ-GAZDÁLKODÁS

lend2.jpg

Kölcsönbevevő félként tulajdonképpen csak annyi a dolga, hogy meghatározza, aktuálisan mennyi és milyen gyakorlattal, szakképzettséggel rendelkező munkaerőre van szüksége. És ezzel nemcsak cége munkaerő-gazdálkodásának problémáit oldhatja meg, hanem egyszersmind a kölcsönzött alkalmazottak munkaügyi és adminisztratív terhei alól is mentesül.

Tehát a munkaerő-kölcsönzéssel…

…bármikor bővítheti vagy leépítheti létszámát igényei szerint
minimalizálhatja munkaügyi, adminisztratív feladatait
…a létszámstop sem szorítja korlátok közé
…befolyásolhatja cége statisztikai létszámát

Koncentráljon fő üzleti tevékenységére, határozza meg az annak elvégzéséhez szükséges létszámot, és keresse a HSA Kft.-t bizalommal!

Kérdéseivel forduljon kollégánkhoz:

 
Név:   Oláh Csongor
Pozíció:   Munkaerő-kölcsönzési üzletágvezető
Telefon:   +36 30 606 2215
E-mail:   olah.csongor@hsakft.hu

Ajánlatkérés - Munkaerő-kölcsönzés

A regisztrációval a HSA Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom. Adatvédelmi szabályzat

Ingyenes konzultáció

Válasszon időpontot, témakört és szakemberünk felkeresi Önt. Tárgyaljon létszámgazdálkodási lehetőségekről és megoldásokról teljesen ingyenesen.