Munkaerő-közvetítés

A legegyszerűbb megoldás – HSA Munkaerő-közvetítés

A jó munkaerő általában gyorsan kell, és úgy bújik meg az álláskeresők tömegében, mint könnycsepp az esőben. Ha speciális szakértelmet igénylő feladatról van szó, nehéz és időigényes kihívás felkutatni a megfelelő kollégát. Ha pedig általánosabb munkakörhöz keres embert, több száz beérkező önéletrajzból kell kisakkozni azt az egyet. Válassza a legegyszerűbb megoldást: a HSA leveszi a válláról a toborzás és a kiválasztás teljes folyamatát, hogy aztán hatékonyan, gyorsan találja meg a pozícióhoz leginkább illő munkatársat.

HÍD ÁZSIA ÉS EURÓPA KÖZÖTT

Statisztikai adatok bizonyítják, hogy azok a cégek, amelyek munkaerő-közvetítés nélkül próbálják felkutatni a jövőbeni kollégát, mindössze a 15-20 százalékát érik el a potenciális álláskeresőknek. Nem is várható el egy nem HR-területen tevékenykedő vállalattól, hogy több tízezres álláskeresői adatbázissal rendelkezzen, a HSA ugyanakkor pontosan ezt garantálja Önnek.

recrui1.jpg

Nem véletlen, hogy a bizonyos működési területeken elért eredményesség alapján évről évre mértékadó rangsort készítő Budapest Business Journal 2013-ban az előkelő hatodik helyre sorolta a HSA-t a munkaerő-közvetítő cégek listáján. Az esetek többségében akkora a távolság a cégek és az ideális jelöltek között, mint Ázsia és Európa egymástól legmesszebb elterülő pontjai között. De a munkaerő-közvetítésben szerzett évtizedes tapasztalatával a HSA lehet Isztambul, ahol egymásra talál a két világ – a legrövidebb út, amely összeköti a feleket.

SIKERDÍJAS KONSTRUKCIÓ: CSAK NYERHET

A HSA Kft. sikerdíjas konstrukcióban dolgozik, tehát Ön ingyenesen jut előzetesen kiválasztott pályázatokhoz bármilyen kötelezettség nélkül. Azok a cégek, amelyek nem élnek e szolgáltatás lehetőségével, tulajdonképpen saját maguktól vonják meg ezeket az előszűrt pályázatokat. Mit kínálunk pontosan?

·    GYORSASÁGOT: Már másfél héten belül jelölteket mutatunk be Önnek

·    KÖLTSÉGMENTESSÉGET: Semmit nem fizet előre

·    EGYSZERŰSÉGET: Ön már csakis a legalkalmasabb pályázókkal találkozik

·    GARANCIÁT: Minden általunk küldött és felvett pályázóra garanciát vállalunk

·    EGYEDISÉGET: Előzetes egyeztetést folytatunk a pontos kiválasztás és személyre szabottság érdekében

Bízza a munkaerő-keresés fáradalmait a HSA-ra a kifogástalan eredmény érdekében!

Kérdéseivel forduljon kollégánkhoz:

 
Név:   Vitos Albert
Pozíció:   Munkaerő-közvetítési üzletágvezető
Telefon:   +36 30 678 9784
E-mail:   vitos.albert@hsakft.hu

Ajánlatkérés - Munkaerő-közvetítés

A regisztrációval a HSA Kft. adatvédelmi szabályzatát elfogadom. Adatvédelmi szabályzat

Ingyenes konzultáció

Válasszon időpontot, témakört és szakemberünk felkeresi Önt. Tárgyaljon létszámgazdálkodási lehetőségekről és megoldásokról teljesen ingyenesen.