Kérdése van? Ingyenes zöld számunk: 06/80 980-045 info@hsakft.hu

Miben segíthetünk?

Munkaerő-közvetítés

Mi az a plusz, amit mi adni tudunk a munkaerő-közvetítéssel. Nem az ismert állásportálokon vadászunk a jelöltekre, hanem a saját utunkat járjuk. Több mint 200 ezer okunk van rá, hogy miért éri meg velünk tartania Önnek is!
Bővebben a munkaerő-közvetítésről Bővebben

Munkaerő-kölcsönzés

Tudjuk, hogy mi az a három szó, amiről minden cégvezető álmodozik a munkaerő-toborzás kapcsán. Gyorsaság, rugalmasság, hatékonyság. Mi a HSA-nál épp ezt kínáljuk: gyorsan, rugalmasan és hatékonyan oldjuk meg a munkaerőhiányukat.
Bővebben a munkaerő-kölcsönzésről Bővebben

Kiegészítő szolgáltatások

Létszám-kiszervezés

A létszámkiszervezéssel akár hónapról hónapra, megrendeléseinek függvényében is, rugalmasan kezelheti munkaerő-állományát úgy, hogy cége statisztikai létszáma változatlan marad. Ez a pályázati forrásoknál szó szerint aranyat érhet.
Bővebben a létszám-kiszervezésről

Felnőttképzés

Nem sablonos konzerv-csomagot kínálunk, hanem teljes mértékben az Ön cégére, problémáira és igényeire szabott képzési tervet készítünk. Párbeszéden alapuló tréninggel segítjük munkatársai motiválásában, a munkafolyamat hatékonyságának javításában.
Bővebben a felnőttképzésről

Bérszámfejtés

Csapatunkat nemcsak általános jogász, hanem munkajogi szakember is erősíti, így ha ránk bízza cége bérszámfejtését, biztos lehet abban, hogy az mindig pontosan, a hatályos törvényeknek megfelelően lesz elvégezve.
Bővebben a bérszámfejtésről

Munkaügyi tanácsadás

Szakértőnk hatósági ellenőrként dolgozott, pontosan tudja, hogy egy éles audit során milyen keresztkérdéseket tesznek fel. Feltárjuk, milyen nem is sejtett, akár törvényi változásokból eredő szabálytalanságok vannak cégénél, hogy ne kelljen tartania a valódi munkaügyi ellenőrzéstől sem.
Bővebben a munkaügyi tanácsadásról

HSA 10 garanciája

Vannak alapelveink, melyekből semmilyen körülmények között nem engedünk. A következő tíz dolgot minden üzleti partnerünknek garantáljuk.
Tekintse meg garanciáinkat

Ajánlatkérés cégeknek

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését. További információkért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Örömmel válaszolunk felvetődő kérdéseire!
Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés
E-mail küldése

Visszahívás kérése

Online ajánlatkérés

E-mail küldése

Sikeres küldés!

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Állás keresés

Részletes álláskereső