Kérdése van? Ingyenes zöld számunk: 06/80 980-045 info@hsakft.hu

Évről évre módosul a munka törvénykönyve, a jogszabályok folyamatosan változóban vannak. Tisztában vagyunk vele, hogy ismerni a legújabb törvényes költségcsökkentő technikákat egy egész bérszámfejtői csapatot megkövetelő feladat. Nálunk éppen ezért a könyvelők, a bérügyintéző és pénzügyi szakemberek mellett általános jogász és munkajogi szakértő is segít a tisztánlátásban. Amit ők együttesen tudnak, azt Önnek is átadjuk.

Maximális szakértelem

Amennyiben kiszervezi a HSA-nak cége bérszámfejtését, garantáljuk, hogy alkalmazottai bérelszámolása mindig pontosan, megbízhatóan, naprakészen, a hatályos törvényeknek megfelelően lesz adminisztrálva. Emellett a bérszámfejtés költsége előre láthatóvá és tervezhetővé válik, ugyanis  a díjat munkavállalónként állapítjuk meg. Spórolja meg velünk a saját bérszámfejtői munkabérét, továbbképzésük költségét, eszközhasználatuk díját!

Ajánlatkérés cégeknek

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését. További információkért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Örömmel válaszolunk felvetődő kérdéseire!
Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés
E-mail küldése

Visszahívás kérése

Online ajánlatkérés

E-mail küldése

Sikeres küldés!

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Állás keresés

Részletes álláskereső