Kérdése van? Ingyenes zöld számunk: 06/80 980-045 info@hsakft.hu

2000 óta foglalkozunk munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel. Ilyen hosszú ideje tanulmányozzuk a munkavállalók és munkáltatók lelkét. Rengeteg szituációt láttunk, végtelen sok helyzet megoldásában vettünk részt. Mi vagyunk a híd, ami összeköti a két félt, így mindkét oldalhoz tartozunk, mindkét világba belelátunk. Képzéseinken keresztül ezt a hatalmas személyes tapasztalatot adjuk át.

Gyakorlati készségek fejlesztése

Számos példát láttunk arra, amikor egy cégnél csökkent a dolgozói lojalitás és motiváció. Amikor átláthatatlanok voltak a meglévő munkafolyamatok. Vagy amikor a vezetők egyszerűen nem találták a megfelelő hangot beosztottjaikkal. Ezek a problémák hosszútávon mind a hatékonyság visszaeséséhez vezetnek. Képzéseinken éppen ezért a gyakorlati készségek fejlesztésére koncentrálunk, mint a kifogáskezelés, időgazdálkodás, problémamegoldás vagy kooperáció.

Egyedi, cégre szabott képzési terv

Felnőttképzési ajánlatának különlegessége a párbeszéden alapuló együttműködés. Nem sablonos konzerv-csomagot kínálunk, hanem teljes mértékben az Ön cégére, problémáira és igényeire szabott képzési tervet készítünk. Így exkluzív tréninggel segítjük munkatársai motiválásában, a munkafolyamatok hatékonyságának javításában.

Ajánlatkérés cégeknek

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését. További információkért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Örömmel válaszolunk felvetődő kérdéseire!
Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés
E-mail küldése

Visszahívás kérése

Online ajánlatkérés

E-mail küldése

Sikeres küldés!

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Állás keresés

Részletes álláskereső