Kérdése van? Ingyenes zöld számunk: 06/80 980-045 info@hsakft.hu
1

Stabil partnerkapcsolat

2000 óta működünk munkaügyi bírság, adószám- és névváltoztatás nélkül. Nem kell félnie attól, hogy egyik napról a másikra eltűnünk befizetetlen járulékokat hagyva magunk után! Megbízható, stabil, hosszútávú partnerkapcsolatra törekszünk.

2

Személyre szabott ajánlat

Az előzetesen felmért munkaügyi igényekre minden esetben egyedi, cégére szabott ajánlatot adunk.

3

Segítünk lefaragni költségeit

Javaslatot teszünk az ésszerűbb és költséghatékonyabb foglalkoztatásra, hogy vállalkozása ezzel is erősebb piaci szereplővé váljon.

4

Nonstop támogatás

Projektvezetőink nonstop a rendelkezésére állnak. Hiszünk a közvetlen emberi kapcsolatokban, így személyes konzultációs lehetőséget is biztosítunk. Segítségünkre folyamatosan számíthat, akár az igénybe vett szolgáltatást követően is.

5

Nincsenek rejtett költségek

Szerződéseink rendkívül részletesek, minden lényeges kérdésre kiterjedően készülnek. Így Önt nem érhetik meglepetések, nálunk nincsenek rejtett költségek.

6

Jelöltek már 2 héten belül

Garantáljuk, hogy már 2 héten belül jelölteket mutatunk be Önnek.

7

Ön csak az eredményekért fizet

Ha igénybe veszi munkaerő-közvetítési vagy munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunkat, előre semmit sem kell fizetnie. Sikerdíjas konstrukciónknak köszönhetően Ön ingyenesen jut hozzá a közvetítés során az előzetesen kiválasztott pályázatokhoz is bármilyen kötelezettség nélkül.

8

Kockázatmentes megoldás

Munkaerő-közvetítés esetén minden általunk küldött és felvett pályázóra egyedülálló pótlási garanciát biztosítunk. Ha valamilyen okból megszűnik Önnél a kiválasztott pályázó munkaviszonya, garanciaidőn belül díjmentesen folytatjuk a toborzást a kielégítő megoldás érdekében.

9

Elégedett és motivált munkavállalók

Fokozottan odafigyelünk a munkavállalók igényeire is. Üzemorvosaink a munkaviszony megkezdése előtt tüzetesen átvizsgálják őket, ezzel minimalizálva a megbetegedések és balesetek számát. Szükség esetén saját gépjárműinkkel ingyen szállítjuk a munkavállalókat a távolabbi települések és a munkahely között.

10

Ön helyett is figyelünk a jogszabályokra

Partnereink figyelmét felhívjuk jogszabályi kötelezettségeikre, munkájukat nyomtatványokkal is segítjük. Naprakész HR szakembereink folyamatosan követik a törvényi változásokat, és ezekről  tájékoztatják is Önt.

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Állás keresés

Részletes álláskereső