Kérdése van? Ingyenes zöld számunk: 06/80 980-045 info@hsakft.hu

Tudjuk, hogy a legtöbb cég számára létfontosságúak a pályázati úton megszerezhető pénzforrások. Ezeknek azonban szigorú feltételei vannak, akár évekre előre is szabályozhatják a foglalkoztatott létszámot a támogatásért cserébe. Közben a gazdasági környezet folyamatosan változik, és így nem lehet hatékonyan reagálni az újszerű piaci helyzetekre és kihívásokra. Erre nyújt hatékony megoldást cégünk a létszámkiszervezéssel.

Változatlan statisztikai létszám

A HSA segítségével megőrizheti cége statisztikai létszámát, miközben munkaerő-állományát rugalmasan a piaci igényekhez igazíthatja azzal, hogy egy adott állományi létszámot kiszervez hozzánk. Az érintett munkavállalók innentől a HSA-val állnak majd munkaviszonyban, de a munkát ugyanott, ugyanannyi órában, ugyanazokkal a munkatársakkal, ugyanazon felettesek útmutatása alapján, ugyanazokkal az eszközökkel végzik az Ön cégénél, mint korábban.

Besorolási kategória is változhat

Ezzel az általunk biztosított módszerrel a kiszervezett létszámból úgy is csökkentheti vagy éppen növelheti a munkaerő mennyiségét, hogy közben cége statisztikai létszáma változatlan marad. Sőt besorolási kategóriát is válthat, így új pályázati forrásokhoz férhet hozzá. Mindezt a segítségünkkel úgy teheti meg, hogy kiszervezett dolgozói érdekei sem sérülnek, hiszen az ekvivalencia elvnek köszönhetően egy kiszervezett munkavállaló sem kereshet kevesebbet, mint az azonos munkakörben dolgozó belsős kollégája.

Ajánlatkérés cégeknek

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését. További információkért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Örömmel válaszolunk felvetődő kérdéseire!
Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés
E-mail küldése

Visszahívás kérése

Online ajánlatkérés

E-mail küldése

Sikeres küldés!

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Állás keresés

Részletes álláskereső