Kérdése van? Ingyenes zöld számunk: 06/80 980-045 info@hsakft.hu

Nap mint nap beszélgetünk cégvezetőkkel, és értjük a problémáikat. Három egyszerű szóval meg is tudjuk fogalmazni a munkaerőhiánytól szenvedők elvárásait. Gyorsaság, rugalmasság, hatékonyság. Mi a HSA-nál ezt garantáljuk partnereinknek: gyorsan, rugalmasan és hatékonyan oldjuk meg a munkaerőhiányukat.

 

GYORSASÁG: 19 ÉV TAPASZTALATÁVAL

Egyszer megkérdezték tőlünk, hogy egy 50 fős létszám kiállításához mennyi álláskeresőt kell felkutatni. Háromszázat. Az önéletrajzok alapján ennek a felét kiszűrjük életkor, tapasztalatlanság vagy túlképzettség miatt. Marad 150 fő, amelynek az egyharmada az állás pontos részleteinek ismeretében távozik. Az így kialakuló 100 alkalmasnak tűnő és valóban érdeklődő jelöltből választjuk ki a képességei és motivációi alapján az ötven legjobbat.

Egy ekkora, minőségi létszámot mindössze két-három hét alatt munkába tudunk állítani. Mindez annak köszönhető, hogy folyamatosan képezzük kollégáinkat, és bevált módszerek alapján dolgozunk. Több mint másfél évtized munkaerő-kölcsönzésben szerzett tapasztalata munkál ebben.

RUGALMASSÁG: MINDIG AMENNYI KELL

Biztosan gondolt már arra, milyen jó lenne, ha mindig a feladatai aktuális mennyiségéhez igazodna a munkaerő-állományának létszáma. Ha mindig csak annyi alkalmazottat kellene fizetnie, amennyire éppen szüksége van – de annyi mindig a rendelkezésére állna. Rugalmasan, törvényesen, felmondási idő és egyéb kellemetlenségek nélkül. Pontosan ezt ajánljuk figyelmébe!

A HSA Kelet-Magyarországon, egy speciális világban tanulta ki a munkaerő-kölcsönzést. Ebben a régióban a mezőgazdasági hagyományokból táplálkozó időszakos munkavégzés beleivódott az emberek gondolkodásmódjába. Mi ebben a környezetben élünk és működünk 2000 óta. Rugalmasságunk nem csupán a kölcsönzött létszámra, hanem a megoldási módokra is vonatkozik. Portfóliónkban mások mellett diákmunka-szolgáltatás is szerepel, így cége igényeihez igazodva többféle megoldást tudunk kínálni.

HATÉKONYSÁG: SZEMÉLYESEN, TÖRVÉNYESEN

Hiszünk a személyes jelenlétben. Menedzsereink kimennek üzemlátogatásra, beszélnek a műszakvezetőkkel, megtudakolják, milyen igényeik vannak a leendő dolgozókkal kapcsolatban. Csak ezután keressük meg a legoptimálisabb jelölteket, akiket leoktatunk, így már az első munkanapon felkészültek lesznek. Amit mi elvállalunk, azt garantáltan teljesítjük. A mi partnereink nem küzdenek munkaerőhiánnyal.

Azzal is egyszerűbbé tesszük az életét, hogy minimalizáljuk a foglalkoztatási kockázatát. Az adminisztratív terheket átvállaljuk a kiemelkedő ár-érték arány érdekében. Nem kell foglalkoznia a dolgozók be- és kiléptetésével, a munkaszerződések elkészítésével, a bérszámfejtéssel, a cafeteriával, a kötelező üzemorvosi vizsgálattal. Ezeket mind mi intézzük. Méghozzá a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének alapító tagjaként a törvényességet végig garantálva.

Ajánlatkérés cégeknek

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését. További információkért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Örömmel válaszolunk felvetődő kérdéseire!
Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés
E-mail küldése

Visszahívás kérése

Online ajánlatkérés

E-mail küldése

Sikeres küldés!

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Állás keresés

Részletes álláskereső