Kérdése van? Ingyenes zöld számunk: 06/80 980-045 info@hsakft.hu

Egyszer egy cég képviselője megkérdezte, hogy mi az a plusz, amit adni tudunk a munkaerő-közvetítéssel. Mert ha csak az ismert állásbörze-oldalakon keresgélünk munkavállalókat, azt ő is meg tudja tenni. Mi persze nem ezt tesszük. A HSA a saját útját járja. Több mint 200 ezer okunk van arra, hogy miért.

SIKER KÉT NAP ALATT

Elmesélünk egy igaz történetet. Ügyvezetői asszisztenst kerestünk egy cégnek. Egyszerre három ügyvezető mellett kellett dolgoznia a jelöltnek. Tárgyalóképes angol és francia nyelvtudás volt az elvárás, ami már önmagában jelentős szakmai kihívás. Ráadásul sürgősen kellett a megoldás, így igen kevés idő állt rendelkezésre az alkalmas munkavállaló felkutatásához. Mindössze két nap alatt sikerrel jártunk: pénteken mutattuk be a jelöltet a cégnek, hétfőn pedig már kezdett.

Csodatevők persze nem vagyunk, kétnapos eredményt nem ígérhetünk minden esetben. Azt vállaljuk, hogy két héten belül képesek vagyunk minőségi jelölteket állítani. Ennél csak gyorsabbak lehetünk, lassabbak nem. Mert tudjuk, hogy a kiszámíthatóság fontos Önnek!

EXKLUZÍV ADATBÁZIS

Saját és külső álláskeresői adatbázisokból egyaránt dolgozunk. Ezekből összességében akár 200 ezer jelöltből is tudunk válogatni. A több mint másfél évtizedes toborzási tapasztalatunk mellett ez a kétszázezer ember a plusz, amit adunk. Őket nem lehet megtalálni az interneten, mert ezek az adatbázisok nem mind nyilvánosak.

Kulcsfontosságú az adatbázisokra épített informatikai háttér is. Mi a HSA-nál saját fejlesztésű szoftvert használunk a szűréshez, így a szakszerű paraméterek beállításával nem tart el hetekig kétszázezer ember átfésülése sem.

SZAKEMBEREKRE SPECIALIZÁLÓDVA

Kelet-Magyarországon is gomba módra szaporodnak a szolgáltató parkok és termelői egységek. Azt látjuk, hogy ezek a cégek már felszívták a mérnöki, informatikai, HR vagy logisztikai területen képesített, illetve az idegennyelveket beszélő munkaerő jelentős részét. Napi szintű hiányról van szó, ami megnehezíti az említett cégek életét. Tipikusan az ilyen nehezen felkutatható szakemberek toborzására specializálódott a HSA munkaerő-közvetítési üzletága.

GARANCIÁT IS ADUNK

A végső szót mindig a megrendelő mondja ki, hogy kit kíván alkalmazni, mi viszont mindent megteszünk a választás megkönnyítése érdekében. Számítógépes alapú tesztrendszerünkkel célorientáltan tudunk egy-egy képességet mérni. Így objektív, hiteles képet kaphat a pályázókról, akiket több lépcsőben előszűrünk, számszerűen és szövegesen is kiértékelünk.

Egyedülálló pótlási garanciát biztosítunk a kiközvetített jelöltjeinkre. Ha valamilyen okból megszűnik Önnél a kiválasztott pályázó munkaviszonya, garanciaidőn belül díjmentesen folytatjuk a toborzást a kielégítő megoldás érdekében.

Ajánlatkérés cégeknek

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését. További információkért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Örömmel válaszolunk felvetődő kérdéseire!
Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés
E-mail küldése

Visszahívás kérése

Online ajánlatkérés

E-mail küldése

Sikeres küldés!

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Állás keresés

Részletes álláskereső