Kérdése van? Ingyenes zöld számunk: 06/80 980-045 info@hsakft.hu

Tudjuk, hogy a legtöbb cégnél van olyan – akár rejtett – hiba a rendszerben, amiért egy munkaügyi ellenőr bírságot szabhatna ki. Gondolt például arra, hogy egy mindössze három éve megkötött munkaszerződés ma már elavult lehet? Folyamatosan változnak a jogszabályok, így akár jóhiszeműen is könnyű hibázni. Nálunk olyan munkaügyi szakértő figyel a szabályokra, aki azelőtt hosszú éveken keresztül hatósági oldalon dolgozott. Az ő rálátását ajánljuk Önnek is.

Felkészítjük a dolgozókat

Hatékony módszert dolgoztunk ki, amely a lehető legdiszkrétebb. Szakértőnk színlelt munkaügyi ellenőrzést végez, amelyről csak a megrendelő és a szükségszerűen beavatott kollégák tudnak. Ugyanazokat a kérdéseket tesszük fel a cégében dolgozó munkavállalóknak, amelyeket egy hatósági ellenőrzés során is előfordulnának, a válaszokból pedig belső jegyzőkönyvet készítünk. Ezt összevetjük a szükséges dokumentumokkal, így tárjuk fel a hibákat, amelyek kijavításához tanácsot is adunk.

Segítünk a hibák kijavításában

Szakértőnk segít a munkaszerződések és munkaköri leírások ok-okozati összefüggéseinek helyes megfogalmazásában, illetve a belső szabályzatok kijavításában. Ezek nemcsak a hatósági ellenőrzés szempontjából fontosak, hanem azért is, mert ha például egy vitás felmondás esetén munkaügyi bíróságra kell menni, ott sem lesz támadási felület. Munkaügyi tanácsadásunk után nem kell tartania a hatósági ellenőrzéstől sem, ami bármikor érkezhet.

Ajánlatkérés cégeknek

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését. További információkért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Örömmel válaszolunk felvetődő kérdéseire!
Visszahívás kérése
Online ajánlatkérés
E-mail küldése

Visszahívás kérése

Online ajánlatkérés

E-mail küldése

Sikeres küldés!

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Állás keresés

Részletes álláskereső