Kérdése van? Ingyenes zöld számunk: 06/80 980-045 info@hsakft.hu
1

Kihozzuk belőled a maximumot

A kiválasztás során kitöltött tesztjeid részletes eredményét elküldjük Neked. Így megismerheted az esetleges gyengeségeidet, és a jövőben javíthatsz rajtuk. Ezzel segítjük karriered épülését, hogy még értékesebb, még kelendőbb és még sikeresebb legyél a munkaerőpiacon.

2

Vigyázunk rád és egészségedre

Üzemorvosaink a munkaviszony megkezdése előtt megvizsgálnak. Ennek célja a megbetegedések és balesetek esélyének csökkentése, tehát a Te érdekedben történik.

3

Garantáljuk a bejelentett munkaviszonyt

Nálunk nem kell tartanod attól a sajnálatos jelenségtől, hogy miközben dolgozol, a tudtod nélkül megszüntetik a hivatalos munkaviszonyod. Garantáljuk Neked, hogy amíg alkalmazásban állsz, nálunk folyamatosan be leszel jelentve. És segítünk az esetleges ügyintézéseid során szükséges papírok kiadásában is (pl. munkáltatói igazolás, jövedelemigazolás).

4

Nonstop segítségedre vagyunk

Folyamatosan tartjuk Veled a kapcsolatot. Projektvezetőink nonstop a rendelkezésedre állnak. Ez nemcsak ígéret, segítségükre a munkába állást követően is számíthatsz.

5

Ingyen is eljuthatsz munkahelyedre

Szükség esetén saját gépjárműinkkel ingyen szállítunk oda-vissza a távolabbi települések és a munkahely között.

6

Részletes bérpapír – rejtett költségek nélkül

Minden hónapban eljuttatjuk hozzád a részletes bérpapírodat. Amennyiben kérdésed van a benne leírtakkal kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésedre. Nálunk nincsenek titkok, sem rejtett költségek.

7

Velünk a nyugdíj sem jelent problémát

Ha a HSA ügyfele vagy, garantáljuk teljes fizetésed bankszámládra utalását és bérszámfejtését. Fizetésedet nem aprózzuk szét, így szükség esetén egyszerűbben jutsz hitelhez és a nyugdíjalapod is folyamatosan gyarapszik.

Bejelentkezés

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Állás keresés

Részletes álláskereső